ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 


ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Μία μεταστροφή προς την ενεργή δράση πολιτών στα κοινά, με αυξημένη την κριτική σκέψη, παρατηρείται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα από την εμφάνιση της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» στο χώρο της Πολιτικής σκηνής του τόπου  καθώς αποκαλύφθηκαν τεράστιες αλήθειες και επτασφράγιστα μυστικά που το αλλογενές πολιτικό κατεστημένο της  χώρας κρατόύσε μακριά απο τους 'Ελληνες πολίτες.

Γίνεται αντιληπτό πλέον σε όλους ότι η Πολιτική ανήκει αποκλειστικά στους Πολίτες οι οποίοι δε μένουν αδρανείςς που ισοδυναμείται με καθαρή αποστασία αλλά ψάχνουν τις πληροφορίες τις διασταυρώνουν ώστε να λαμβάνουν όλα τα αποδεικτικά που χρειάζεται για να μη πέφτουν θύματα λαοπλάνων κι εγκάθετων ανθρώπων.  

Παίρνουν θέση επί παντός επιστητού, κάνοντας  έντονη την παρουσία τους, κρίνοντας τις πράξεις και τα έργα όλων αυτών που οι ίδιοι οι Πολίτες τους  έχουν δώσει το δικαίωμα να βρίσκονται στις θέσεις που βρίσκονται για να τους υπητετούν. 

Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία τω Κρατείν Τω Δήμω.  Η Δημοκρατία δεν είναι Πολίτευμα είναι η δημόσια διοίκηση που εκτελεί τις Δημοκρατικές αποφάσεις που παίρνουν  οι πολίτες.  

ΠΟΛΊΤΗΣ  Είναι η τεράστια ΙΔΙΟΤΗΤΑ του Έλληνα ανθρώπου  
  Πιό κάτω σχολιάζει μία ενημερωμένη ενεργή πολίτης δίνοντας κάποια πολύ ενδιαφέροντα Ιστορικά στοιχεία που μπορείτε κι εσείς με τη σειρά σας να ανιχνεύσετε περαιτέρω 

Daphne Gkouzeli

Όταν δεν υπήρχε η Μόσχα…
Άκουσα, ακόμη και από υποστηρικτές της Ουκρανίας, να εκπλήσσονται ότι το Κίεβο ήταν μεγαλύτερο από τη Μόσχα.
Και γι’αυτό πρέπει να θυμηθούμε...
Τότε που το Κίεβο γέννησε 158 ψευτοβασίλισσες και ψευτοβασιλιάδες και τους μοίρασε στην δολοφονημένη Ευρώπη των ΕΛΛΗΝΩΝ! Και η Μόσχα απαροιθμούσε μόλις 3 σπίτια...
Αυτό το σχέδιο αποστασίας, ηλικίας χιλίων ετών, έχει απαθανατιστεί στο Κιέβο.
Έχει τέσσερις ψευτοβασίλισσες. Γαλλία - Άννα, Ουγγαρία - Αναστασία, Νορβηγία και μετά Δανία - Ελισάβετ, Αγγλία - Αγκάθα. Των 4 αδερφών από το Κίεβο, που έγιναν οι βασίλισσες της Ευρώπης, που έφεραν μετέπειτα τον σκοταδισμό της Μόσχας και του μεσαίωνα!(γιατί άραγε τον είπαν μες αίωνα;;)
Είναι όλες κόρες του Γιαροσλάβ, του σαυροειδούς δούκα των Ρως του Κιέβου.
Εκείνη την εποχή, σύζυγος της Πολωνής πριγκίπισσας ήταν ο αδερφός τους Izyaslav. Ένας άλλος, Βλαντιμίρ ήταν ο σύζυγος της πριγκίπισσας της Γερμανίας. Μητέρα τους ήταν η πριγκίπισσα

ngigerda της Σουηδίας, τα αδέρφια της οποίας ήταν βασιλιάδες της Σουηδίας και της Δανίας.
Όλη η Ευρώπη, ανεξαιρέτως, είχε οικογενειακούς δεσμούς με την Κίεβορωσοουκρανία!
600 χρόνια πριν από την ίδρυση του χωριού της Μοσχοβίας! Τότε κατά το 882 όταν οι σχέσεις Ρως-Βυζαντινών έγιναν στενότερες μετά το γάμο της ‘πορφυρογέννητης’;; Αννας με τον Βλαδίμηρο των Ρως. Πολλοί Ρως υπηρετούσαν στο βυζαντινό στρατό ως μισθοφόροι, κυρίως ως η περίφημη Βαραγγική Φρουρά.
Ας επιστρέψουμε όμως στις βασίλισσές μας, γιατί για κάθε μια από αυτές, μας παραμυθιάζει το Χόλιγουντ!
Γνωρίζατε ότι η σημερινή βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, είναι απόγονος της Ουκρανικής βασίλισσας Αγκάθα;
(Στην εικόνα).
Δεν είναι αυτός ο λόγος που η Αγγλία είναι πιστός φίλος της Ουκρανίας σε αυτούς τους καθοριστικούς καιρούς; Τι είναι μπροστά της ο Μπόρις Τζόνσον;
Και η κόρη της Αγκάθα, Μαργαρίτα, έγινε όχι μόνο βασίλισσα της Σκωτίας, αλλά και αγία της! Γιατί κατά τη διάρκεια της ζωής της έχτισε τις περισσότερες εκκλησίες, γκρεμίζοντας Ελληνικούς ναούς και έκανε ‘καλές πράξεις’.
Ακολουθούν οι αγαπητοί Richard the Braveheart, και η Maria Steward - με τις ίδιες ρίζες, δηλαδή, της Agatha, τη βασίλισσα του Κιέβου!
Αγαπητέ Μακρόν, πρέπει να θυμίζεις και εσύ την Άννα του Κιέβου Ρως, που έγινε βασίλισσα της Γαλλίας, και έφερε το δόγμα του γιαχβέ, στο οποίο ορκίστηκαν σχεδόν όλοι οι βασιλείς της Γαλλίας, γραμμένο στο Κίεβο. Το μυαρό αίμα της βασίλισσας Άννας κύλησε σε 18 βασιλιάδες της Γαλλίας (!)…και ακόμα..
Τη δεκαετία του 1930, μετά από αίτημα του του Στάλιν, ένας εκρηκτικός μηχανισμός έχει ήδη τοποθετηθεί… στο Κίεβο.
Και ξαφνικά ένα τελεσίγραφο από τη Γαλλία:
- Αν τολμήσετε να βεβηλώσετε το πορτρέτο της θρυλικής μας βασίλισσας Άννας, να καταστρέψετε το έργο του πατέρα της βασίλισσάς μας, η χώρα μας διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις! Αμέσως!
… Ναι, είχατε τόσο καθοριστικούς Ρως κυβερνώντες οι Γάλλοι! Από τη Jeanne d’Arc, μέχρι τη Lipin!
Και εδώ πρέπει να θυμηθούμε τους Ούγγρους μας και τη βασίλισσα τους Αναστασία. Επειδή χάρη στην προστασία του Κιέβου και των πανίσχυρων πρίγκιπων του Κιέβου σώθηκε από τον θάνατο ο Ούγγρος βασιλιάς Άντρος, ο σύζυγος της Αναστασίας!
Γιατί εκείνη την εποχή το Κίεβο Ρως ήταν ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ στην Ευρώπη.
Μήπως γι' αυτό η Elizabeth Queen, ήδη γνωστή σε εμάς, συμπεριφέρθηκε με τόση σιγουριά και δεν αναγνώριζε κανένα τελεσίγραφο; Εγγενής αδερφή των αναφερόμενων βασιλισσών.
Λοιπόν, έχετε ακούσει ποτέ για μια γυναίκα να γίνει βασίλισσα της Νορβηγίας και μετά της Δανίας κατά τη διάρκεια της ζωής της;
Και έγινε η Ελισάβετ μας!
Έκανε και την κόρη της βασίλισσα.
Και έσωσε την πριγκίπισσα της Αγγλίας, την ορφανή Γκίτα, από έναν μισητό γάμο… και έστειλε… και ένα ρωσικό πλοίο στον πιο τρομερό αυταρχικό που προσπάθησε να την απειλήσει.
Και μετά έδωσε εκείνη την αγγλική πριγκίπισσα Γκίτα στον βασιλιά Volodymyr Monomakh του Κιέβου!
Βλέπετε πόσα Ρως Αγγλάκια; Γαλλάκια, Νορμανδάκια, Δανεζάκια, Σουηδάκια, Πολωνάκια, Ουγγράκια; Δεν τους λες και ρατσιστές…
Γερές ρίζες οι Ουκρανοί. ‘ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ’ ΕΙΔΟΥΣ!
Και τώρα έχουμε εκατομμύρια απογόνους των Braveheart Richards, Ελισάβετ, Αγκάθα, Αναστασία… Το ότι σκορπίστηκαν ως πρόσφυγες στον πόλεμο είναι προσωρινό! Ετοιμάζουν ακόμα ψευτοβασιλιάδες!
Γιατί η Ουκρανία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Γιατί το 1945 η Ουκρανία ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών!
Και σε όποιους αμφιβάλλουν – να τους πείτε την ιστορία!


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΛΑΓΙΑ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια