ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ωμή παραδοχή από την υφυπουργό Εργασίας


Ένας-ένας το παραδέχονται – Δ.Μιχαηλίδου: «Η πανδημία έπληξε περισσότερο τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες»

Στην παραδοχή ότι η πανδημία έπληξε περισσότερο τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες προέβη η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ή να το πούμε καλύτερα παραδοχή ότι τα lockdown φτωχοποίησαν την κοινωνία και ειδικότερα όσους τα κατάφερναν δύσκολα.

Κλείσιμο επιχειρήσεων που δεν κατάφεραν να ανοίξουν, “προκαταβολές” που είναι θηλιά στο λαιμό, δημιουργία πληθωριστικών πιέσεων και ακρίβειας, πολίτες στιγματισμένους και εργαζόμενους σε αναστολή ήταν μερικά από τα κατορθώματα της κυβέρνησης που τώρα (προεκλογικά) θέλουν να τα πούνε οι υπουργοί ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο της κοινωνικής οργής στην κάλπη.

Έτσι υπόσχονται (σαν να μην ήταν μέρος του προβλήματος) σωτηρία με επιδόματα που θέλουν να μοιράσουν και μάλιστα θα περιμένουν και ευχαριστώ.

«Πλέον δική μας ευθύνη είναι να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για κοινωνική ενδυνάμωση των πιο ευάλωτων, να τους δώσουμε τα εργαλεία όχι μόνο να είναι προστατευμένοι αλλά και να είναι ενεργοί πολίτες στο προσκήνιο της ζωής» ανέφερε το μέλος της κυβέρνησης.

Μάλιστα έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι έχουν εγκριθεί 2,5 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης προς το υπουργείο με σκοπό την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων προς τη βιωσιμότητα, τονίζοντας τις δράσεις που γίνονται και αφορούν μεταξύ άλλων προγράμματα κοινωνικής ένταξης αναπήρων, στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων αλλά και των δικαιούχων του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση της κάρτας αναπηρίας, ο προσωπικός βοηθός ανθρώπων με αναπηρία, αλλά και το πρόγραμμα βρεφονηπιακών σταθμών με την κωδική ονομασία «Κυψέλη».

Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι υπάρχει χρηματοδότηση για 50.000 επιπλέον θέσεις σε βρεφικούς σταθμούς, ενώ στα σκαριά είναι και η υλοποίηση κέντρων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 10 έως 12 ετών.

Στο μεταξύ η υφυπουργός επεσήμανε ότι και ο ΟΠΕΚΑ έχει μπει στην ψηφιακή εποχή και οι δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων μπορούν να εκδίδουν πλέον ηλεκτρονικά την κάρτα αναπηρίας.

ΠΗΓΗ

Πόση κοροϊδία πιά... να ανεχτούν οι Έλληνες πολίτες από όλους αυτούς τους απερίγραπτους τύπους, που εδώ και δεκαετίες τάζουν ψίχουλα προεκλογικά, για να επιτελούν τον σκοπό τους. Τον τελικό αφανισμό της Ελληνικής  επιχειρηματικότητας, τον αφανισμό κάθε ανθρώπινου δικαιώματος, τον αφανισμό της Ελληνικής οικογένειας. 'Εχουν παραδώσει την Ελλάς και τους Έλληνες στα όρνεα  να κατασπράξουν ότι έχει απομείνει. 

Όλοι τους και οι 300 γνωρίζουν ότι η Ελλάς έχει τεράστια κληρονομικά εργαλεία, και απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης, να γίνει  ένα από τα πιό ισχυρά κράτη στον πλανήτη, Σε  Τεχνολογία που μόνον η Ελλάς έχει, σε Τεχνογνωσία, Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, αξεπέραστα γεωργικά προϊόντα σε ποιότητα και μοναδικότητα που παρέχει αποκλειστικά η ελληνική γη και τόσα πολλά που θα γεμίζαμε τόμους για να τα ανφέρουμε.

Δε θα έπρεπε επουδενί να υπάρχει ούτε ένας άνεργος Έλληνας, Δεν μιλάμε για Παιδεία που είμαστε η κοιτίδα της, δε μιλάμε για Υγεία πού από εμάς υπάρχει όλη η βιβλιογραφία στο παγκόσμιο στερέωμα  κ.α   'Έχουν το θράσος να δίνουν επιδόματα, ως να είναι οι Έλληνες επαίτες. Κι ενώ αυτοί όλοι οι ανεκδιήγητοι υπάνθρωποι έχουν φέρει  το υπερήφανο  Ελληνικό Έθνος τους Έλληνες σε εξαθλιωτική θέση, δε διστάζουν να στραγγίξουν κάθε ικμάδα αίματος και ζωής από μέσα τους .

Το τέλος σε όλους αυτούς ,και σε ότι κάνουν θα το βάλουν οι ίδιοι οι Ελληνες πολίτες. 

Ο Πολιτικός Φορέας του Εθνους των Ελληνών είναι πλέον παρόν. 

"Ε.ΣΥ"   "Ελλήνων Συνέλευσις" 

Είναι όλα έτοιμα,  ώστε να πάρουν οι  Έλληνες  πίσω την δύναμή τους την Ισχύ τους,  να επανέλθουν και να κάνουν ταμείο με όλα και όλους όσους διαχειρίστηκαν και συνεχίζουν να διαχειρίζονται  τον Πλούτο την Πατρίδα και την ζωή τους. 


https://www.e-sy.gr/

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 

ΣΕ ΑΦΟΡΑ 



 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια