ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η τεχνητή νοημοσύνη καταβροχθίζει τα παντα χωρίς εξαιρέσεις! Ιουλίου 15, 2023

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ καθώς εδώ και αρκετό διάστημα απεργούν οι σεναριογράφοι, ενώ πλέον απεργία ξεκίνησαν και οι ηθοποιοί διεκδικώντας καλύτερους μισθούς αλλά και προστασία του επαγγέλματός τους από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ειδικότερα σε video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται εκπρόσωπος του συνδικάτου ηθοποιών SAG-AFTRA, που αναφέρεται ότι εκπροσωπεί 160.000 ηθοποιούς και καλλιτέχνες στην Αμερική, να αναφέρει τα ακόλουθα πολύ ανησυχητικά:

“H επαναστατική πρόταση Τεχνητής Νοημοσύνης που μας έκαναν χθες ήταν οι δουλειές που έχουμε κάνει στο παρελθόν να σκαναριστούν και ότι η εταιρία τους θα αποκτούσε την ιδιοκτησία αυτών των εικόνων, των αντιγράφων σας, και θα μπορεί να τις χρησιμοποιεί για πάντα, σε οποιαδήποτε δουλειά θέλουν χωρίς να χρειάζεται η συγκατάθεσή σας. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι μια επαναστατική πρόταση, θα σας έλεγα να το ξανασκεφτείτε”. Πηγή Προ News

Το παγκόσμιο  καθεστώς επιβάλλεται στους μηχανισμούς του χωρίς να  υπολογίζει τίποτα. Ταίζει άπληστα τα πιόνια του ώστε  να υπηρετούν πιστά το  αποστατικό σχέδιο. Όταν οι υπηρεσίες τους εκπληρωθούν εφόσον  φθάσουν στο επιθυμητό σημείο, τότε απομακρύνονται, περιθωριοποιούνται, χάνουν τα προνόμια τους και πετιούνται ως άχρηστα αντικέιμενα. Άλλωστε αυτή η αποστατική συνθήκη που έχει επιβληθεί στην ανθρωπότητα δηλώνεται ευθαρσώς με την επαίσχυντη έκφραση  που  χρησιμοποιούν,  (ΝΤΠ ) νέα τάξη πραγμάτων. Μας το λένε κατονομάζοντάς μας ως πράγματα. Αυτό είμαστε για την παγκόσμια ψευτοελίτ πράγματα όχι άνθρωποι και έτσι μας αντιμετωπίζουν.

Βεβαίως για την κάστα του Hollywood υπάρχουν πολλά να πούμε. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα για την ανωμαλία, την παιδεραστία, την πορνεία, τα ναρκωτικά που επικρατούν στους χώρους του και όλες τις μολυσματικές ασθένειες του άρρωστου κέντρου ελέγχου και εξουσίας που ταΐζει τους φιλόδοξους επαρμένους αστέρες του κινηματογράφου, προσφέροντας τους την εικονική πραγματικότητα μιας χλιδάτης ζωής. Φήμες κυκλοφορούν ότι πολλοί αστέρες είναι  εκβιαζόμενοι λόγω άσχημων ενεργειών που έχουν πραξει είτε υπό την επιρροια ουσιών, ή ακόμη και από  δικά τους νοσηρά πάθη που έχουν καταγραφεί, αλλά και με ρήτρες μυστικότητας που ενίοτε «αναγκάζονται» να υπογράψουν με παραγωγούς και σκηνοθέτες. Όλα στον βωμό του χρήματος και της επίκτητης δόξας. 

Μα καλά δεν έβλεπαν και οι ίδιοι όταν εδώ και χρόνια πρωταγωνιστούσαν σε παραγωγές ταινιών με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη και πως αυτή ατικαθιστά τον ίδιον τον άνθρωπο;

Τώρα ανησυχούν; Όταν πληρωνόντουσαν αδρά για να το παρουσιάζουν στον κόσμο ως μεγάλη επίτευξη της ανθρωπότητας αλλά και εξέλιξη της επιστήμης και της ρομποτικής δεν φαίνονταν να ανησυχούν όταν χειραγωγούσαν τις μάζες παρουσιάζοντάς  τους επί της ουσιας τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Είναι μια από τις  τεχνικές της αποστασίας αλλά και χρέος που έχουν να ενημερώνουν τους ανθρώπους του πλανήτη για τα σχέδιά τους και αυτό γίνεται μέσα από την μουσική βιομηχανία, τον κινηματογάφο, βιβλία, περιοδικά κ.α. μέσα που χρησιμοποιούν, ώστε οι άνθρωποι με την ελεύθερη βούληση τους να το σταματήσουν ή να το αποδεχτούν.  Εδώ και πάρα πολλά χρόνια περνάνε τα σχέδια τους με πολύ ύπουλο και δόλιο τρόπο κατασκευάζοντας ψευδές περιβάλλον και κατασκευασμένες δήθεν ανάγκες του ίδιου του ανθρώπου και ο άνθρωπος επειδή έχει ξεχάσει ποιός είναι γίνεται μέρος της αποστασίας με την βούληση του, ακολουθώντας μοντέλα πέρα από την φύση και φυσιολογία του, νομίζοντας ότι έτσι είναι τα πράγματα και αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων. 

Το πρόβλημα του ανθρώπου σήμερα είναι η αδράνεια του σε ότι συμβαίνει στο περιβάλλον του, είτε αυτό  γίνεται  στην πατρίδα του, είτε σε γειτονική χώρα είτε στην άλλη μεριά του πλανήτη. Τεράστια η βιομηχανία που έχει στηθεί για να ενισχυθεί η ατομικότητα του ανθρώπου και να απομακρυνθεί από το συλλογικό. Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία των αποστατών, για να κρατούν τον άνθρωπο αιχμάλωτο. Ποτέ το καθεστώς δεν χτυπά στον ίδιο χρόνο πολλές κοινωνικές ομάδες για να μην ξεσηκωθούν όλοι μαζί. Χτυπούν μεμονωμένα και οι άνθρωποι βυθισμένοι στην ατομικότητα τους δεν αντιδρούν παρά μόνον οταν χτυπηθούν οι  ίδιοι ή ο επαγγελματικός τους χώρος. ΄Οταν θιγούν τα συμφέροντα του τότε μόνο αντιδρά όμως αυτό γίνεται μεμονωμένα και καμία ανησυχία δεν προκαλείται στο καθεστώς. 

Το ζήτημα είναι ότι άνθρωπος και περιβάλλον είναι ένα και το αυτό, καμία σημασία δεν έχει εάν μία οικολογική καταστροφή  γίνει στην περιοχή του ή σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη, καμία σημασία δεν έχει εάν ένας παράνομος νόμος περάσει π.χ. στην Δανία, στην Ρωσία, στην Αμερική ή στην Κίνα  ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος, η ζημιά είναι συλλογική για όλη την ανθρωπότητα και θα εξαπλωθεί παντού ακόμη κι αν μοιάζει ότι βρίσκεται μακριά. Ηδη στην Ιαπωνία και σε άλλα κράτη η τεχνητή νοημοσύνη χρηματοδοτείται με τεράστια κεφάλαια (των ίδιων των ανθρώπων ψάξτε για την συνθήκη Bretton Woods) και παίρνει μέρος σε πολλά επαγγέλματα αντικαθιστώντας τον άνθρωπο. 

Τα πράγματα είναι σοβαρά και οι άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη πρέπει να σοβαρέψουν πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. 

Επιμέλεια Σύνταξη  Α. Πελαγία Πεκλάρη

Δείτε ακόμη 



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.

Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.
Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.
Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.
Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.
Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.

Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.
Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.
Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.

ΔΗΛΩΣΕ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝ 


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια