ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η κλιματική αλλαγή δεν έχει "καμία σχέση με τον άνθρωπο", είναι απλώς ένα "τρένο της σάλτσας" για να βγάλουν χρήματα Ιουλίου 30, 2023

 

Ο αστροφυσικός λέει ότι η κλιματική αλλαγή δεν έχει "καμία σχέση με τον άνθρωπο", είναι απλώς ένα "τρένο της σάλτσας" για να βγάλουν χρήματα

Η ταξιαρχία του κλίματος γκρινιάζει και παραπονιέται για το πώς η ανθρώπινη δραστηριότητα ευθύνεται για το θερμό καλοκαίρι-ρεκόρ της Ευρώπης, στο οποίο ο φυσικός και μετεωρολόγος Piers Corbyn λέει: ανοησίες.

Σε συνέντευξή του στο RT, ο Corbyn ξεσκέπασε την απάτη περί κλιματικής αλλαγής όταν ρωτήθηκε για τον πραγματικά ζεστό καιρό της Ευρώπης τους τελευταίους μήνες.

Το κλίμα "πάντα άλλαζε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο", είπε ο Corbyn, προκαλώντας μεγάλο σοκ στον παρουσιαστή του RT, ο οποίος προφανώς πιστεύει στην ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του πρώην ηγέτη του Εργατικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου Τζέρεμι Κόρμπιν, ο Πίερς Κόρμπιν είχε κάποτε χαρακτηριστεί από τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον ως "ο σημαντικότερος μετεωρολόγος μάντης στον κόσμο". Αναρωτιέται κανείς αν αυτό το συναίσθημα εξακολουθεί να συμμερίζεται τώρα που ο Κόρμπιν είπε τη γνώμη του.

"Για ένα πράγμα, η επιστήμη δεν κάνει παγιωμένες απόψεις", είπε ο Κόρμπιν, εξηγώντας ότι το κλίμα και τα καιρικά φαινόμενα της Γης δεν υπαγορεύονται από τα μετεωρίσματα των αγελάδων και την έλλειψη Teslas στους δρόμους, αλλά από την κυκλική δραστηριότητα στην επιφάνεια του ήλιου.

"Και αφετέρου, είναι όλοι λάθος".

Αποδεικνύεται ότι το διοξείδιο του άνθρακα και άλλα ατμοσφαιρικά μόρια δεν παίζουν απολύτως κανένα ρόλο στη λεγόμενη "υπερθέρμανση του πλανήτη", μια έννοια που από μόνη της είναι ψεύτικη. (Σχετικά: Η κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη [όπως ακριβώς η "ποικιλομορφία" και η "ισότητα"]).

"Σίγουρα ο άνθρωπος έχει κάποια σχέση με αυτό", ξεστόμισε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του RT, στον οποίο απάντησε ο Corbyn:

"Όχι, η μόνη σχέση είναι ότι ο άνθρωπος είναι εδώ την ίδια στιγμή που ο ήλιος και το φεγγάρι κάνουν πράγματα".

Η κλιματική αλλαγή είναι θρησκεία, όχι επιστήμη

Ο παρουσιαστής του RT συνέχισε να διαφωνεί με τον Corbyn, δηλώνοντας ότι "τόσοι πολλοί επιστήμονες που ασχολούνται με την κλιματική αλλαγή διαφωνούν μαζί σας και λαμβάνουν τόση υποστήριξη γι' αυτό".

"Αυτοί που το λένε αυτό προσπαθούν απλώς να βγάλουν χρήματα", γέλασε ο Κόρμπιν απαντώντας στον παρουσιαστή. "Βρίσκονται σε ένα τρένο με λεφτά για όνομα του Θεού".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πολύ σύντομη συνέντευξη ολόκληρη παρακάτω:

Η συναίνεση, όσο δημοφιλής και αν είναι στον σημερινό κόσμο, δεν σημαίνει τίποτα όταν πρόκειται για την επιστήμη. Στην πραγματικότητα, με τον τρόπο που κατανέμεται η χρηματοδότηση, η συναίνεση είναι μάλλον ένας καλός δείκτης για το τι δεν πρέπει να πιστεύουμε ως αληθινό.

Ο μακροχρόνιος ορισμός της επιστήμης, όπως επεσήμανε ένας σχολιαστής, είναι ότι τα γεγονότα, τα δεδομένα και η εμπειρική έρευνα υποστηρίζουν μια θεωρία ή ένα μοντέλο - με έμφαση στη λέξη θεωρία.

Τίποτα δεν είναι ποτέ ξεκαθαρισμένο όταν πρόκειται για την κατανόηση αυτού του πολύπλοκου κόσμου από την ανθρωπότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν έχουμε να κάνουμε με τις αιτίες που κρύβονται πίσω από ένα φαινομενικά μεταβαλλόμενο κλίμα.

Το να αποδίδουμε το κρέας ή τα οχήματα με κινητήρα φυσικού αερίου ως τον ένοχο πίσω από ένα πραγματικά ζεστό καλοκαίρι είναι μια γελοία ανόητη και αντιεπιστημονική ιδέα, παρά το γεγονός ότι επικρατεί ως τρέχουσα συναίνεση.

Ο νέος "ξυπνητός" ορισμός της επιστήμης, όπως τον όρισε ο εν λόγω σχολιαστής αστειευόμενος, έχει ως εξής:

"Μια συναίνεση απόψεων ευθυγραμμισμένη με την προτιμώμενη αφήγηση. Δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση ή αμφισβήτηση και δεν επιτρέπεται καμία έρευνα που θα μπορούσε να αποκαλύψει δυσάρεστα ή άβολα γεγονότα. Τα ερευνητικά αποτελέσματα που έρχονται σε αντίθεση με την προτιμώμενη αφήγηση αποσιωπούνται και ο δράστης διασύρεται, γελοιοποιείται και τιμωρείται".

Ένας άλλος σχολιαστής επεσήμανε ότι ο Γαλιλαίος, όπως και πολλοί επιστημονικοί πρωτοπόροι πριν και μετά από αυτόν, διώχθηκε επειδή παρουσίασε επιστημονικές ανακαλύψεις που πήγαιναν κόντρα στην αφήγηση - όπως ακριβώς κάνει και ο Κόρμπιν με το να βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

"Η κλιματική κινδυνολογία είναι μια θρησκεία", πρόσθεσε ένας άλλος. "Πολλοί άνθρωποι πηδάνε πάνω της επειδή έχουν απεριόριστη χρηματοδότηση. Το κλείδωμα του κλίματος έχει ήδη συζητηθεί, και στην Ευρώπη σχεδιάζουν να παγώσουν για την ελευθερία".

Τα τελευταία νέα σχετικά με το κλίμα μπορείτε να τα βρείτε στο Climate.news.

πηγές: 

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

https://scientific.news/2022-09-13-astrophysicist-climate-change-gravy-train-money.html

Όλα αυτά και και πολλά άλλα που είναι εναντίον του ανθρώπου μπορουν να αλλάξουν εάν οι ίδιοι οι ίδιοι άνθρωποι αποφασίσουν να το κάνουν ? Δείτε εδώ

Γιατί η πολιτεία κτίζεται από τους ίδιους τους πολίτες για να υπηρετεί τους ίδιους τους πολίτες και το όραμα της πραγματικής ελλήνων πολιτείας είναι σήμερα παρόν με ένα αξιακό σύστημα που έχει να εμφανιστεί στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και που σήμερα είναι παρόν για την εφαρμογή του στην ελλήνων πολιτεία απ΄όπου θα απορρέουν όλοι οι νόμοι της πολιτείας και θα αποκατασταθεί το δίκαιο σε όλα τα πεδία και επίπεδα.

Δείτε μοναδικά μυστικά να ξεκλειδώνονται μπροστά σου. Δείτε εδώ

πηγη

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια