ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Και όμως συνέβη...Τι ανακάλυψε στο παιδικό τμήμα Δημοτικής Βιβλιοθήκης;

χρόνος ανάγνωσης 9'

Συνέβη στην Αυστραλία...

Ένας άνδρας σοκαρίστηκε όταν βρήκε βιβλία σε παιδικό τμήμα δημοτικής βιβλιοθήκης με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Και μάλιστα υπήρχαν…αναλυτικές πληροφορίες ακόμα και για το πως τα παιδιά θα αλλάξουν το φύλο χωρίς να το μάθουν οι γονείς τους!!

«Αυτό το βιβλίο βρισκόταν στο παιδικό τμήμα και το οποίο διδάσκει στα παιδιά πως να κάνουν πρωκτικό σεξ. Τα διδάσκει επίσης πως να διασφαλίσουν ότι θα κάνουν φυλομετάβαση χωρίς να το ανακαλύψουν οι γονείς τους».

Όταν εξαγριωμένος άρχισε να βιντεοσκοπεί επενέβη η ασφάλεια του κτιρίου καλώντας την αστυνομία όπου τον έδιωξε άρον άρον:
   πηγή

Όταν το παιδί είναι μικρό, όλος ο κόσμος γύρω του φαντάζει  τεράστιος,  και το μοναδικό μέρος πού νοιώθει την  προστασία και ασφάλεια  είναι η αγκαλιά των γονέων του τα αδέλφια του το κοντινό συγγενικό περιβάλλον  του και βεβαίως  η εστία του  ο οίκος του, ένας χώρος περιορισμένος, ένα άβατο όπου κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον διαπεράσει και να εισβάλει χωρίς άδεια.  Την εστία που οι γονείς του προετοίμασαν πρίν τον ερχομό του στην ζωή, κι εκεί  νοιώθει προφυλαγμένο ώστε να αρχίσει να αναπτύσσεται και να ανακαλύπτει τα πάντα γύρω του ακόμη  και το ίδιο του το σώμα, ρωτώντας να μάθει για όλα όσα αισθάνεται, βλέπει, μυρίζει, γεύεται και αγγίζει. Οι γονείς του είναι αυτοί που θα απαντήσουν σε όλα του τα ερωτήματα. Οι γονείς είναι αυτοί που νοιώθουν κάθε ανάσα του, κάθε χαρά του, κάθε πόνο ή ανησυχία του και αυτοί που το συμβουλεύουν για τα πάντα. Είναι οι άνθρωποι που θα νοιώσουν άμεσα, εάν αρρώστησε εάν έχει πυρετό ή αν έχει κάποια αδιαθεσία, ή κινδυνεύει, διότι οι γονείς είναι οι δημιουργοί του, προικισμένοι από την ίδια την Δημιουργία με όλα τα δημιουργικά υλικά και χαρίσματα, εφοδιασμένοι με όλα όσα απαιττούνται ώστε  να δημιουργούν ζωή να την ενσαρκώνουν  στον πλανήτη μας και να την προστατεύουν έως την στιγμή που η συνειδητότητα θα πορευτεί στον δικό της βίο. Όλα λειτουργούν στην ακρίβεια με  άπειρη Θεία σοφία  για την ύψιστη δημιουργική διεργασία της αναπαραγωγής, υπεύθυνη για την αέναη  διατήρηση της ζωής του ανθρώπινου γένους. Άρα οι γονείς είναι και οι καθ' ύλην υπεθυνοι και μόνοι αρμόδιοι για την πορεία που θα ακολουθήσει  στον βίο του θα διαχειριστούν μαζί του όλα του τα προλήματα έως ότου ενηλικιωθεί και ως ολοκληρωμένος άνθρωπος σωματικά και ψυχικά με πνευματική ανάπτυξη ικανή για αποφάσεις, αρχίζει να λαμβάνει μέρος στα κοινά της πολιτείας του, είτε με την ψήφο του, είτε με τις κοινωνικές του επαφές, τις οποίες μπορεί πλέον να φιλτράρει ώστε να βιώνει εμπειρίες που θα ανελισσουν την συνειδητότητα του, όπου είναι και μέρος και σκοπός της ίδιας του της ύπαρξης στον χώρο και χρόνο της ενσαρκωσής του ως νοήμων Όν που ήρθε για να ζήσει. 
Αυτό που μόλις περιγράψαμε  είναι μία φυσική υγιής διαδικασία, η οποία λειτουργεί πάρα πολλές χιλιάδες χρόνια,  από την αρχή της έλευσις του ανθρώπου στον πλανήτη για να μην πούμε εκατομμύρια χρόνια. 
Και κάποιοι αυτόκλητοι επαίοντες στις μέρες μας πασχίζουν να αφαιρέσουν το Δίκαιο των γονέων για τα  παιδιά τους, δίνοντας δικαίωμα στα παιδιά να αποφασίζουν αυτά για θέματα πολύ σοβαρά που αφορούν την μετέπειτα  ζωή τους  όπως είναι η γεννετήσια φύση τους χωρίς να έχουν αποκτήσει καμία εμπειρία ούτε ωριμότητα γι΄αυτό. 
Εκτός όλων, υπάρχει και η ορμονική διαταραχή που παρατηρείται στις μέρες μας σε κάποια παιδιά  που χρίζει ορμονικής θεραπείας, η οποία όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια, αλλά παρουσιάζεται ως φυσική κατάσταση την οποία πρέπει ο γονέας να αποδέχεται και μάλιστα χωρίς αντιδράσεις. Πρόσφατα έφτασε εγκύκλιος στην Κύπρο για την «διαφορετικότητα»  η οποία πρέπει να διδάσκεται από μικρή ηλικία  οπου μέσα περιγράφονται φρικτά πράγματα όπως, να αγγίζονται τα παιδιά μεταξύ τους να παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο (τσόντες κοινώς) και πορνογραφικό υλικό ώστε να διδάσκονται την σεξουαλική σαρκική επαφή, διότι όπως λένε  είναι δικαίωμα του παιδιού η σεξουαλικότητά του την οποία την έχει άκουσον-άκουσον από 0 ηλικία και ότι ένας ενήλικας μπορεί να συνάψει σχέσεις με ανήλικο αν του παιδιού του αρέσει, άρα δεν υπάρχει παιδεραστία όταν ανώμαλα τέρατα βιάζουν βρέφη και παιδάκια. Και πολλά άλλα φρικτά αναφέρονται στην εγκύκλιο που δεν νοούνται από ανθρώπινο Όν. Και αυτό έχει ψηφιστεί να περάσει σε όλα τα ευρωπαικά κράτη.
Τα τελευταία χρόνια αυτό που βιώνει η ανθρωπότητα είναι η  διασάλευση  της Νομοτέλειας στον πλανήτη μας. Δρομολογείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια η καταστροφή της Οικογένειας με χιλιάδες αποστατικές τεχνικές. Δεν είναι διόλου τυχαίο και  το καταστροφικό εφεύρημα-σχέδιο αποστασίας το κίνημα του Φεμινισμού για το δήθεν δικαίωμα της γυναίκας για καριέρα διαλύοντας έτσι την ίδια την Θύλη άνθρωπο, διαλύοντας την  σχέση των συζύγων μεταξύ τους αλλά και την Ιερή Ιδιότητα της Μητέρας με αποτέλεσμα να μειωθούν κατακόρυφα οι γεννήσεις, να γίνουν οι Θύλες πηγή για επιπλέον φορολόγηση στις τσέπες των ολιγαρχών και τα παιδια έρμαια σε παιδικούς σταθμούς να διδάσκονται σκουπίδια από τα άρρωστα καταστημένα που έχουν καταλλάβει τις διοικήσεις των Κρατών.  ΜΚΟ, Ιδρύματα, και θεσμοί συντεταγμένα όλα μαζί έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στα παιδιά. Αυτό είναι πολύ αρρωστο και πολυ επικίνδυνο.
Και φτάσαμε στις μέρες  μας να προστατεύεται και να εξαπλώνεται ως γάγγραινα  η  ανωμαλία η παραφύση και κάθε διαστροφή άρρωστων κουλτουριάρηδων διεθνιστών που φαίνεται να μισούν θανάσιμα το ανθρώπινο είδος. Δίνονται αυθαίρετα δικαιώματα σε ομάδες ορμονικά διαταραγμένων ανθρώπων. αλλά και σε διεστραμένους, ας μη ξεχνάμε ότι πρόσφατα στον παιδεραστή έδωσαν 30% αναπηρία. Κι άλλος εγγκληματίας λοιπον ελεύθερος ανάμεσά μας, με νομοθετήματα  τέρατα.
Πραγματικά οξύμωρο αλλά και άκρως επίσης επικίνδυνο είναι  ότι, την ασθένεια, την αρρώστια, την μόλυνση και την γενετική ανωμαλία την χρηματοδοτούν και την εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια μέσω φαρμακευτικών και χημικών  σκευασμάτων παρεμβαίνοντας  στο ορμονικό σύστημα των ανθρώπων εγχύοντάς στο νερό που πίνουν οι άνθρωποι, μπολιάζοντάς τα στην διατροφική αλυσίδα, αλά και  στα χιλιάδες καλλυντικά που βρίσκονται παντού στα ράφια των σουπερμαρκετ χωρίς κανένας κρατικός λειτουργός να ελέγχει τίποτα, ούτε  κρατική υγειονομική υπηρεσία να παρεμβαίνει, αλλά ούτε το χημείο του κράτους . 
Αλήθεια το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι ρόλο παίζει; ; 
Το Υπουργείο  Υγείας τι ρόλο παίζει; 
Το υπουργείο  Παιδείας τι ρόλο παίζει; 
Και όλα τα υπουργεία μαζί τι ρόλο παίζουν; 
Έχουμε Κράτος; 
ΤΙ ΡΌΛΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ;;;
Όλοι οι άνθρωποι λιγότερο ή περισσότερο ενημερωμένοι αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πέρα από κάθε όριο όλοι το ζούν στο πετσί τους.
Επίσης αντιληπτό γίνεται στους πολίτες ολοένα και περισσότερο ότι κάθε κομματικός συνδυασμός που ξεπετάγεται σαν το μανιτάρι δηλαδή σαν μύκητας με όποιον μανδύα και αν είναι ενδεδυμένος, αν και η μόδα της εποχής φοράει μπόλικο πατριωτισμό  όπως έχουμε όλοι μας διαπιστώσει, ότι, δεν μπορούν να πράξουν τίποτα για την πατρίδα και τους Έλληνες, τίποτα για την προστασία των παιδιών αλλά ακολουθουν πιστά ως δούλοι, ως τα πραγματικά πρόβατα που είναι, διότι οι Ελληνες πολίτες κάποια στιγμή θα καταλάβουν και θα φύγουν από τα μαντριά του τσοπάνη,  αυτοί όμως δεν μπορούν να φύγουν ποτέ. Είναι οι απόλυτοι δούλοι και θα εκτελούν τις επιταγές των αφεντικών τους, της ιδιωτικής εταιρείας Α.Ε. Ελληνική Δημοκρατία όπου και είναι υπάλληλοι. Και άμεσα όλοι τους με το που μπαίνουν στην Βουλή παίρνουν και αυτοί στα χέρια τους το ντέφι και όλοι μαζί συντονισμένα, μια συμμορια, μια εγκληματικη οργάνωση ως αντιπρόσωποι πλέον, το χτυπούν χορεύοντας στο ταψί ολόκληρο το Έθνος των Ελλήνων.
 
Κι ερχόμαστε στο δια ταύτα.  
Πως το Έθνος θα καθαρίσει όλη αυτή την βρωμιά που σκοτώνει τα πάντα και δη τα παιδιά;;;
Μόνο με την ένωσή του. Και δεν νοείται ένωση, ότι θα βγούν όλοι στο Σύνταγμα και θα φωνάζουν συνθήματα και αυτό είναι ικανό να αλλάξει την κατάσταση, διότι το έχουμε δεί πολλές φορές το έργο π,χ, η μεγαλειώδης συγκέντρωση για το σκοπιανό που τελικά τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα των Ελλήνων το ονομα της Μακεδονίας δόθηκε και μάλιστα δεν μιλάει πια κανείς γι΄αυτο μέσα στην Βουλή, ούτε συστήνεται καμία σοβαρή εξεταστική επιτροπη από  κανένα ψευτοπατριωτικό κομματίδιο. Άκρα του τάφου σιωπή, ξέρουν μόνο να κράζουν πότε-πότε στην Βουλή, για τα μάτια των πολιτών ότι αυτοί δήθεν τα λένε και δήθεν κάνουν αντιπολίτευση, ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζουν ότι όλες οι αποφάσεις τα νομοσχέδια οι κανονισμοί έρχονται εισαγώμενοι και μόνο προς ενημέρωση τους με εντολή της γραμμής των δανειστών που θα ακολουθήσουν, αυτοί που ώς αντιπρόσωποι μας βρίσκονται τώρα στην Βουλή  αλλά και όλοι όσοι θα βρεθούν για τα επόμενα 99 χρόνια του μνημονίου.

Και τώρα  τι γίνεται; Θα περνάνε ότι νόμο θέλουνε; Με ότι ανωμαλία υπάρχει; Ομοφυλοφιλία και όλα καλά; όλα φυσιολογικά; θα βιάζουν παιδιά οι παιδεραστές και όλα καλά; θα φυλακίζουν τους γονείς που θα αντιδρούν για τα παιδιά τους ή θα τους κλείνουν σε άσυλα ως ψυχασθενείς που εναντιώνονται για να προστατέψουν την φύση και φυσιολογία των παιδιών τους; και όλα καλά και νόμιμα;  ή θα βιάζουν ζώα οι κτηνοβάτες και θα λένε ότι συναίνεσαι το ζώο και όλα νόμιμα; θα εντάξουν  με το έτσι θέλω το τρίτο φύλο που δεν υπάρχει αλλά θα είναι κατασκευασμένο,  από σωματικά ακρωτηριασμένους, ορμονικά διαταραγμένους  αλλά κα ψυχικά άρρωστους ανθρώπους  και όλα καλά;  Για την εξέλιξη; Ποιά εξέλιξη ποιανών την εξέλιξη του ανθρώπου; και για ποιόν λόγο; 
Σοβαρά ερωτήματα που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν στον εαυτόν τους πρωτίστως και κατ΄επέκταση να το συζητήσουν με άλλους ανθρώπους δίπλα τους γύρω τους αλλά  και ως  Γονείς.

Και τώρα τι γίνεται; όλα τα κόμματα είναι  συνεργοί στο έγκλημα . Δικαιοσύνη να τους δικάσει δεν έχεις είναι δικιά τους, άσε τι λένε μερικοί εκεί έξω ότι θα κάνουν μηνύσεις και δε ξερω τί άλλο. Αστυνομία  να τους συλλάβει δεν έχεις είναι δικιά τους. Στρατό δεν έχεις να τους πολεμήσεις είναι και αυτός δικός τους. Γνωρίζουμε για εξωτερικούς παράγοντες που κινούν τα νήματα με μισθοφορικούς στρατούς και ιδιωτικές αστυνομίες που πληρώνονται να εκτελούν εντολές καταστολής των πολιτών, διότι όλα τα ΄χουν στα χέρια τους και κάνουν ότι θέλουν. 
Ετσί οι Ελλήνες πολίτες είναι έρμαια εγκληματιών, είτε κάποιο μικρό ποσοστο παει και ψηφίζει, είτε το μεγαλύτερο ποσοστό  που απέχει από το δικαίωμα του στις αποφάσεις, διότι τους έχει σιχαθεί όλους. Τίποτα δεν γίνεται, καμία αλλάγή δεν συμβαίνει, όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο, ούτε σταματάνε τους βιαστές της φύσης και φυσιολογίας  των ανθρώπων ούτε και τον βιασμό των παιδιών. Οπως βλέπουμε όλοι μας, αυτοί προχωρούν ακάθεκτοι. 
Εμείς τι κάνουμε ;;;
Τι μπορούμε να κάνουμε;;;
Σε ποιόν χώρο δικό μας να στραφούμε που να μπορείι να δράσει υπέρ του Έθνους; Να έχει την Ισχύ την Δυναμική και την Δυνατότητα να κάνει αυτά που φαντάζουν στους περισσότερους αδύνατα να συμβούν;
Πού μπορούν οι Ελλήνες Πολίτες να ενωθούν και να έχουν όλα τα Δίκαια και Δικά τους με Νομική Ισχύ και στο Παγκόσμιο στερέωμα αλλά και εγχώριο; 
Υπάρχει; 
ΝΑΙ
Στον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτό είναι το μοναδικό Συνταγματικά κατοχυρωμένο όχημα Εκπροσώπησης του Έθνους των Ελλήνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλα στον Παγκόσμιο Ιστό.
Πρίν αναφερθήκαμε  για ιδιωτικές Αστυνομίες Ιδιωτικά Δικαστήρια και μισθοφορικούς Στρατούς, σωστά; 
Πληρωμένοι άνθρωποι εκτελούν εντολές.  
Με την συστράτευση όλων των Ελλήνων στα γραφεία "Ε.ΣΥ" "Ελλήνων Συνέλευσις" που διόλου τυχαία ιδρύθηκαν διότι τύχη δεν υπάρχει και στην Ελλήνων Συνέλευσις όλα είναι δομημένα στην απόλυτη ακρίβεια, με πραγματική Στρατηγική και Σχέδιο για τον Σκοπό της ολικής απελευθέρωσης της Ελλάς και του Έθνους των Ελλήνων. Έτσι οι Ελληνες πολίτες γίνονται όλοι μέλη στους τοπικούς οργανισμούς Ε.ΣΥ διότι  εκπροσωπουν τα  μέλη του Εθνους των Ελλήνων και αυτό γίνεται  με την υπογραφή τους ονομαστικά.  Ακόμη και εκλογές μπορούν να ζητήσουν να γίνουν διότι είναι έτοιμος και ο Πολιτικός Φορέας Ελλλήνων Συνέλευσις.

Μπορεί κάποιος να αναρωτιέται πως θα σταματήσει η Ελλήνων Συνέλευσις το κτηνώδη κατεστημένο εφόσον έχει στα χέρια του όλα τα όπλα;

Εαν όλοι οι Ελλήνες πολίτες συστρατευτούν  και πάρουν την κυβέρνηση στα χέρια τους έχουν για ξεκίνημα έναν τεράστιο πλούτο που δεν είναι μόνο τα 600 δις αλλα είναι και τα 2.3 τρίς από τα παγκόσμια καταπιστεύματα των Ελλήνων και άλλα 5,5 τρις οι 8 χρυσές μετοχές της τράπεζας της  Ανατολής  δωρεά στο Εθνος από τον Πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμη Σώρρα για να διαχειριστούν άμεσα από την επόμενη μέρα.
Αντιλαμβανόμαστε οτι τα νούμερα είναι τεράστια και  ικανά ώστε το Εθνος για την προφύλαξη των μελών του, να μπορει να χρηματοδοτήσει και να  ιδρύσει την δική του Αστυνομία που να μπορεί να συλλάβει, την δική του δικαστική Αρχή που να μπορεί να δικάσει, ακόμη και τον δικό του Στρατό για την Αμυνα της Χώρας του βάση των Κυριαρχικών του Δικαίων και δικαιωμάτων που ποτέ δεν παρέδοσε και που δεν είθισται κάτι τέτοιο βάση του κληρονομικού Δικαίου.

Μπορείτε Συνέλληνες και Συνελληνίδες να φανταστείτε την επόμενη μέρα τι έχει να γίνει;
Αρχίστε να το φαντάζεστε και συστρατευτείτε ενωθείτε στην Ελλήνων Συνέλευσις και θα γίνει πραγματικότητα.

ΑΥΤΟΊ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΈΜΟΥΝ 
Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ 
ΕΣΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ 
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΉΣΕΙ ΠΟΤΕ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 


Επιμέλεια Σύνταξη Α.Πελαγία Πεκλάρη

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια