ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«Αφήστε με να ζήσω την παιδική μου ηλικία»- Βέλγιο: Γονείς μαθητών διαδηλώνουν κατά της σεξουαλκής αγωγής στα σχολεία


«Μην αγγίζεις τη σεμνότητά μου», «Μεταμφιεσμένη παιδεραστία ο Εβράς», «Αφήστε με να ζήσω την παιδική μου ηλικία»

«Μην αγγίζεις τη σεμνότητά μου».
«Μεταμφιεσμένη παιδεραστία ο Εβράς», «Αφήστε με να ζήσω την παιδική μου ηλικία»: δεκάδες πινακίδες κατά του Έβρα κραδαίνονται από διαδηλωτές στο κέντρο των Βρυξελλών αυτή την Κυριακή. 1.500 άτομα (σύμφωνα με στοιχεία από την αστυνομία των Βρυξελλών Capital-Ixelles) συγκεντρώθηκαν στους πρόποδες του Mont des Arts για να διαδηλώσουν ενάντια στο διάταγμα Evras, αυτό το animation της Εκπαίδευσης στη σχεσιακή, συναισθηματική και σεξουαλική ζωή που θα δοθεί σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .
Διαδήλωση κατά του Εύρα στις Βρυξέλλες ©Ennio Cameriere
Διάταγμα αμφιλεγόμενο από την εφαρμογή του. Γονείς μαθητών έχουν ήδη διαδηλώσει μπροστά από το κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ενώ σχολεία στο Σαρλερουά και στη Λιέγη έχουν καεί και έχουν υποστεί ζημιές. Σοβαρά γεγονότα, τα οποία αντικατοπτρίζουν ιδιαίτερα την παραπληροφόρηση που πλαισιώνει αυτό το έργο σεξουαλικής εκπαίδευσης πηγή





Σθεναρά δηλώνουν την αντίδραση τους οι γονείς, απέναντι σε όλη αυτή την αφύσικη διαδικασία και έξωθεν παρέμβαση στον ρυθμό της συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών, εντάσσοντας μέσα στην ημερήσια σχολική μαθησιακή τους ύλη το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι γενιούνται, περνούν από την βρεφική ηλικία στην νηπιακή, κατόπιν στην προεφηβική, εφηβική όπου αρχίζει και το σώμα να αναπτύσσεται παιρεταίρω, με την ίδια την φύση του έφηβου ανθρώπου να τον οδηγεί καθώς προχωρά στην πρό ενηλικίωση  στην φυσική διαδικασία της ανακάλυψης της σεξουαλικότητας του και της έλξης του στο αντίθετο φύλο, ύστερα στην ενηλικίωση που του επιτρέπει την φυσική ολοκληρωμένη αναπαραγωγική του διαδικασία μετα περνά στην μέση ηλικία οδεύοντας στο γήρας.

Τι έγινε ξαφνικά τα τελευταία χρόνια και κόπτονται για την σεξουαλικότητα των βρεφών και των νηπίων; Πόσο επικίνδυνα ένοχη είναι αυτή η στάση αλλά και η δράση του πολιτικού κατεστημένου;

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Βαλλονίας-Βρυξελλών, της περιφέρειας της Βαλλονίας και της Επιτροπής της Γαλλικής Κοινότητας για τη γενίκευση της εκπαίδευσης για τη σχεσιακή, συναισθηματική και σεξουαλική ζωή (EVRAS) εγκρίθηκε ομόφωνα την Τρίτη στην επιτροπή του περιφερειακού κοινοβουλίου, χωρίς να ερωτηθούν οι γονείς και πολίτες.

Μάλιστα η Υπουργός Υγείας της Βαλλονίας Christie Morreale δηλώνει πεπεισμένη ότι αυτή ιστορική συμφωνία συνεργασίας με την EVRAS (Εβρασιατική εκπαίδευση), είναι ένα αποφασιστικό βήμα πρός τα εμπρός για την ευαισθητοποίηση των νέων μας σχετικά με τον «σεβασμό, την ανοχή και τη συμβίωση». Γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με εγκεκριμένους παιδοψυχίατρους οι οποίοι θεωρούν ότι αυτό το πρόγραμμα ενέχει  σημαντικούς κινδύνους, διότι πρέπει να  περιμένουμε τα παιδιά να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα όταν αισθάνονται την ανάγκη και όχι να μορφοποιοούνται από το κράτος αποκόπτοντας τα βίαια από την οικεία και ασφαλή για τα παιδιά οικογενειακή εκπαίδευση. Άλλωστε υπάρχουν μελέτες όπου αυτό δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα σε παιδιά που χρησιμοποιήθηκε αυτό το μοντέλο εκπαίδευσης κατά τον Δρ. Μωρίς Μπέργκερ. Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι παιδοψυχίατροι που υποστηρίζουν το αντίθετο και αυτό είναι το τραγικό φαινόμενο της εποχής που διανύουμε, να βλέπουμε την επιστημονική κοινότητα χωρισμένη στα δύο στους επιστήμονες που στηρίζουν την γνώμη τους σε πραγματικές έρευνες με την ιατρική τους Ιδιότητα και σε αυτούς που ξεχνούν την ιδιότητά τους και ακολουθούν την πολιτική ατζέντα μιάς νοσηρής ελίτ.

Θα δώσουμε ένα δείγμα για να αντιληφθούμε το μέγεθος της αποπλάνησης των παιδιών που επιχειρείται μέσα από τα προγράμματα ΕΥΡΑΣ και που στοχεύουν :

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2022 by  - Τροποποιήθηκε  - 3 λεπτά 

© Κάθοδος

«Καλώς ήρθες σε αυτή τη συνεδρία του ΕΥΡΑΣ, Joachim. Δεδομένου ότι είστε 9 ετών, ίσως αναρωτιέστε αν είναι καλύτερο να έχετε έναν ή περισσότερους συντρόφους ταυτόχρονα. Όσο ο άλλος συναινεί, κάνε αυτό που νιώθεις! Ένας από τους συμμαθητές σας θα ήθελε επίσης να μάθει τι είναι το sext. Θα εξηγήσω, μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστικό... »

«Καλώς ήρθες σε αυτή τη συνεδρία του ΕΥΡΑΣ, Ισαάκ. Είσαι 5 ετών, οπότε είσαι μεγάλος! Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η ταυτότητα φύλου σας μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή που σας δόθηκε όταν γεννηθήκατε. Σας καλώ να εδραιώσετε τη δική σας ταυτότητα. Πώς νιώθεις; Ακολουθήστε το ένστικτό σας, δεν θα το μετανιώσετε! »

Επιστημονική φαντασία? Ίσως όχι! Αυτές είναι λέξεις που θα μπορούσαν να γίνουν ευρέως διαδεδομένες στις τάξεις μας εάν η Caroline Désir, Υπουργός Παιδείας, επιβάλει τον νέο οδηγό της για το EVRAS [Εκπαίδευση για σχεσιακή, συναισθηματική και σεξουαλική ζωή] ,ειδοποιούν οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας και όλο και περισσότεροι γονείς ανησυχούν.


Αυτό το διάταγμα θέλουν να εφαρμοστεί σταδιακά σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης
Αυτά θέλουμε να μαθαίνουν τα παιδιά μας;
Αρα άντιλαμβανόμαστε πόσο λογικό είναι οι Γονείς να αντιδράσουν.

Τώρα για το κάψιμο των σχολείων, δεν είναι μία αντίδραση που θα έκαναν οι γονείς οι οποίοι διαδηλώνουν ειρηνικά δηλώνοντας ότι δεν επιτρέπουν επί της ουσίας τον ψυχικό και σωματικό βιασμό των παιδιών τους αλλά και όλων των παιδιών, καθώς επίσης μπορούν να λάβουν και άλλα μέτρα αντίδρασης. Κάλλιστα μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι και όχι να καταστρέψουν τα περιουσιακά στοιχεία των δήμων που και οι ίδιοι πληρώνουν.

Είναι πλέον γνωστές οι τακτικές που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να περάσουν αυτά που τους εντέλει η παγκόσμια ατζέντα που υπηρετούν. Μία ατζέντα που καταστρατηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματα προωθεί την παραφύση και από την άλλη πλευρά ενοχοποιεί την ίδια την φύση και φυσιολογία των ανθρώπων.

Είναι κοινό μυστικό στους περισσότερους πολίτες καθώς το φωτογραφικό υλικό που έχει διαρεύσει κατα καιρούς στο διαδύκτιο δείχνει ομάδες γνωστών παρακρατικών κουκουλοφόρων, άγνωστων για τους πολίτες να δρούν μεθοδευμένα καταστρέφοντας κρατικές περιουσίες για να δώσουν την αιτία στο καθεστώς να περιορίσει τις αντιδράσεις των πολιτών και να επιβληθεί δικτατορικά σχεδόν ένας νόμος. Και όλη αυτή η χειραγώγηση γίνεται με τόση πονηρία και δόλο ώστε να φαίνεται στα μάτια των πολιτών ότι συμμετέχουν στις αποφάσεις.

Οπως στην περίπτωση που αναφερόμαστε για το διάταγμα στο Βέλγιο έβγαλαν δημοψήφισμα για για το εάν συμφωνούν ή όχι οι πολίτες να μπει το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία από την ηλικία των 5 ετών.
Γιατί θα μάθουν ποτέ το αληθινό αποτέλεσμα ή θα τους πουν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί ότι το 52-55% ή ότι ποσοστό θέλουν αυτοί, αποφάσισαν ότι θέλουν αυτό το έκτρωμα μάθημα αυτό το έγκλημα κατά των παιδιών, να διδάσκεται στα σχολεία;  ΑΥΤΟΊ ΤΟ ΟΡΓΑΝΏΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΥΝ.

Εδώ πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν τίθεται καν θέμα τέτοιου εκτρώματος δημοψηφίσματος. Μια πολιτεία που σέβεται τον άνθρωπο ποτέ μα ποτέ δεν επιτρέπει τέτοια παρεκτροπή της φυσιολογίας των πολιτών και δη των παιδιών.

Άλλωστε όλα είναι στα χέρια ενός μαύρου σκοτεινού Παγκόσμιου Διευθυντηρίου που ελέγχει τα πάντα ακόμη και τι πληροφορίες θα λαμβάνουν οι πολίτες και τι όχι. Για παράδειγμα δεν είδαμε στις ειδήσεις ότι οι γονείς διαδηλώνουν στο κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες κατά αυτού που προωθείται για τα παιδιά στα σχολεία, Γιατί;;;

Κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ που πρέπει όλοι, ντέ και καλά, να σεβαστούμε και να αποδεχτούμε την ψυχική τους ή  γενετική τους ανωμαλία. Για το αν θα παντρεύονται μεταξύ τους οι αντρες και μεταξύ τους γυναίκες και για το κατάπτυστο δικαίωμα που απαιτούν ενώ δεν το έχουν  της τεκνοθεσίας παιδιών,  βλέποντας πάλι   να ασελγούν στην ψυχή τους. 

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να συνεχίζουμε απλά να είμαστε θεατές και αποδέκτες όλης αυτής της νοσηρότητας από έναν σωρό σκουπίδια, ανδρείκελα , μπροστινές μαριονέτες, ανώμαλοι  να μας λένε τι πρέπει να κάνουμε και ποιό είναι δίκαιο για  τα παιδιά μας.

Χρειάζεται μια συντεταγμένη, ομόνοα από όλους τους πολίτες δράση. Και δεν νοείται δράση να μαζευτούμε και να διαδηλώσουμε, γιατί ξέρουν καλά πως να μας σταματήσουν. Ούτε είναι δράση να κινηθούμε νομικά ως υπήκοοι υπάκουοι υποτελείς μιας ιδιωτικής εταιρείας Α.Ε όπως έχουν καταντήσει τα κράτη μας  όπου και η Δικαιοσύνη είναι ιδιωτικό μαγαζάκι της εταιρείας.

Ο μαναδικός τρόπος να ακουστούν οι πολίτες και να πάρουν την διαχείριση του Κράτους τους και της ζωής τους από την ιδιωτική εταιρεία είναι να πετάξουν την ιδιότητα του υπήκοου από πάνω τους που τους έχουν φορέσει ακόμη και με την βία μέσα στα χρόνια και να ενδυθούν την πραγματική τους Ιδιότητα του Κυρίαρχου αυτόχθονα Ιθαγενή και ιδιοκτήτη της γής που πατάει η εκάστοτε ιδιωτική αυτή εταιρεία ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Η Ελλάδα έχει την ιδιαιτερότητα αυτή την χρονική στιγμή να αποτελέσει το εφαλτήριο της πλήρους ανατροπής του ιδιωτικού άρρωστου πολιτικού κατεστημένου όπου θα παρασύρει ως ντόμινο στην απελευθέρωσή τους και τα υπόλοιπα κράτη.

O Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις που εκπροσωπεί το Έθνος των Ελλήνων δηλαδή τους πραγματικούς Ιδιοκτήτες, καλεί σε ένωση και συστράτευση όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες να επανδρώσουν μικροί και μεγάλοι  το συνταγματικό αυτό όχημα, το μοναδικό που έχει την Ισχύ και την Δύναμη να καθίσει την ιδιωτική εταιρεία Α.Ε Ελληνικη Δημοκρατία αλλά και κάθε ανεξάρτητη αρχή όπως  το φάντασμα ΑΑΔΕ στο σκαμνί όπου θα λογοδοτήσει για όλα της τα εγκλήματα που έχει πράξει διαχρονικά κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων αλλά είναι και ο μοναδικός φορέας που μπορεί με την ενεργή δράση στα κοινά όλων των πολιτών έχοντας επιπλέον και τα οικονομικά κεφάλαια που απαιτούνται και  διοικώντας οι Έλληνες την πατρίδα τους να επανορθώσουν κάθε βλάβη που έχουν υποστεί οι ίδιοι και το περιβάλλον τους και να ξαναχτίσουν απο την αρχή, από άκρη σε άκρη όλη την Ελλάδα καταστώντας την ξανά ένα πραγματικό διαμάντι γιατί αυτό είναι. Μια χώρα πρότυπο που όλοι θα θαυμάζουν και όλοι θα θέλουν να της μοιάσουν .

Είναι η ώρα να επαναφέρουμε το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα το μόνο Ανθρωποκεντρικό που υπάρχει στον παγκόσμιο ιστό και που έχει τόσο ανάγκη όχι μόνον η Χώρα μας αλλά όλος ο πλανήτης.

Είναι η ώρα να εγκαθιδρύσουμε οι Έλληνες την Ελλήνων Πολιτεία με Αξίες Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους και να την μεταλαμπαδεύσουμε παντού.

Είναι η ώρα να πάρει ο Άνθρωπος την θέση που του ανήκει πάλι.

Η επιλογή εισαι Ε.ΣΥ

Επιμέλεια Σύνταξη Πελαγία Πεκλάρη


Δείτε ακόμη
Σεπτεμβρίου 17, 2023







Αυγούστου 03, 2023



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια