ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons ... και Το Λουρί Της Μάνας,...


ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons ... και Το Λουρί Της Μάνας,

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ!

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;

ΠΗΓΗ:https://terrapapers.com/meteorologikos-polemos-aeropsekasmi/
..  . . . .  . . . . ..  . . . . . . . . . . . . . . . 
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ:
ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ  ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ   ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ 
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ:ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ 


.. . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . .. . .  . .  . . . . . .. .  .  


Εικόνες απόλυτης καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ιανός» σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη και Λευκάδα, αλλά και την δυτική Πελοπόννησο και Στερεά.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio

Στο Ιόνιο, ο Ιανός που πέρασε αρχικά, έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές, με τα νησιά να μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο και τα νησιά, όπως και ο Νομός Ηλείας, να έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τους επόμενους έξι μήνες από την Πολιτική Προστασία.

Κεφαλονιά: Κατολισθήσεις, πλημμύρες και ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα
Στην Κεφαλονιά, κατολισθήσεις και πλημμύρες προκάλεσαν τεράστιες ζημιές, με αυτοκίνητα να καταστρέφονται.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio
Στην πρωτεύουσα, το Αργοστόλι, οι δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ από τους ανέμους που έφταναν τα 9 μποφόρ στην περιοχή, έπεσαν δέντρα και κολώνες, με την πυροσβεστική να χρειάζεται να κάνει δεκάδες επεμβάσεις, ενώ ζημιές έχει υποστεί και το Ληξούρι, κυρίως στο λιμάνι.

Πολλές είναι οι ζημιές στο τουριστικό μέρος της Ασσου όπου η περιοχή
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio
πνίγηκε κυριολεκτικά στην λάσπη, ενώ έμεινε και χωρίς ρεύμα η περιοχή.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio


Τα μεγαλύτερα προβλήματα ωστόσο αντιμετώπισε η περιοχή της Αγίας Ευφημίας, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λάσπη και σπίτια πλημμύρισαν
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio

Σε απόγνωση η Ιθάκη, τεράστιες οι καταστροφές σε Ζάκυνθο, Λευκάδα
Στην Ιθάκη το νησί έμεινε για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ σπίτια υπέστησαν ζημιές. Η θάλασσα έφτασε στην… στεριά, ενώ παραμένουν τα πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, την ηλεκτροδότηση και τις τηλεπικοινωνίες. Το μεγαλύτερο «χτύπημα» έχουν δεχτεί τα παραθαλάσσια χωριά Φρίκες και Κιόνι. Στα καταστήματα που βρίσκονται πάνω στην θάλασσα, οι θυελλώδης άνεμοι ξήλωσαν όλες τις πέργολες και τα δύο χωριά γέμισαν φερτά υλικά από την θάλασσα.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio


Στην Ζάκυνθο οι άνεμοι που έπνεαν ως και 11 μποφόρ κάποια στιγμή το πρωί, προκάλεσαν ζημιές σε χωριά ενώ ένα ιστιοφόρο βούλιαξε από τη μανία του ανέμου.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio

Προβλήματα υπήρξαν και στην Λευκάδα όπου ο κυκλώνας σάρωσε τις θαλάσσιες περιοχές, με την πυροσβεστική να δέχεται πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ βυθίστηκε κι εκεί ένα σκάφος. Δύο αμμουδερές παραλίες μάλιστα, εξαφανίστηκαν από την κακοκαιρία...

Κακοκαιρία «Ιανός»: Ζημιές και στην Δυτική Ελλάδα
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio

Τεράστιες είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία «Ιανός» και στην δυτική Ελλάδα. Στην Αιτωλοακαρνανία σημειώθηκε ρεκόρ ποσότητας βροχής, ενώ ζημιές προκλήθηκαν κυρίως στον Νομό Ηλείας. Στις περιοχές του Κατακόλου, της Ανδραβίδας και των Λεχαινών προκλήθηκαν μικρές ζημιές, σύμφωνα με την Περιφέρεια. Κι εδώ υπήρχαν κλήσεις για πτώση δέντρων, ενώ και στην Γαστούνη υπήρξαν προβλήματα από την σφοδρότητα των ανέμων.

Ζημιές υπέστη και η Αχαϊα, καθώς παραθαλάσσιες περιοχές όπως το Ρίο, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τους ισχυρότατους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio


ΠΗΓΗ: https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-ianos-afise-katastrofes-sto-ionio

.. . . . . . . . .  . . . .  . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . 



ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΛΟΓΤΚΕΡ: ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ  ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΙΝ 

ΠΗΓΗ: https://terrapapers.com/meteorologikos-polemos-aeropsekasmi/


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Morgellons … και Το Λουρί Της Μάνας, Η Επέτειος και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons. Θα μιλήσουμε και για ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, γιατί ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτούς. Εκτός από τα troll, τα MK-ULTRA και τα συναφή υβρίδια, οι άσχετοι και οι δειλοί (αυτοί που τρέμουν την σκιά τους) με αποκαλούσαν συνωμοσιολόγο, σεναριογράφο καταστροφολογίας, αιθεροβάμονα, και λοιπές ανοησίες. Τώρα μπορείτε να λέτε ότι ξαφνικά «είδατε το φως το αληθινό» ανακαλύψατε το ψέκασμα των ουρανών, για το οποίο μιλάμε πάνω από μια 18ετία (συστηματικά ξεκίνησε από το τέλος του 1998 στην Αμερική κι από Φεβρουάριο του 1999 στην Ελλάδα) και είπατε να κάνετε μερικές τηλεοπτικές εκπομπές, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ !!! Έκαναν αυτό που ήθελαν ήσυχα και νοικοκυρεμένα. Δείτε κάτω το βίντεο, για τους χημικούς ψεκασμούς Chemtrail. (σήμερα έχουμε 2016, το ψέκασμα συνεχίζεται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, διαφορετικά δεν θα τα ξανασυζητούσαμε).

Γιατί δεν υπάρχει αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, δείτε το άρθρο, μελετήστε τους συνδέσμους, κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας, δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας και πάψτε να «πέφτετε από τα σύννεφα» Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το θέμα ΔΕΝ είναι πολιτικό, ούτε επιστημονικό, γι’ αυτό και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..................................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ LINK:https://terrapapers.com/meteorologikos-polemos-aeropsekasmi/

. . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . .  . . . . . . . . .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.newsnowgr.com/article/1265595/gnostos-meteorologos-paradexetai-oti-ginetai-geomixaniki-stin-ellada.html

Πηγαίνοντας προχτές στην σελίδα γνωστού μετεωρολόγου για να δούμε τις καιρικές του προβλέψεις, μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη: ο μετεωρολόγος εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε ότι γίνεται διαχείριση της θερμοκρασίας στη χώρα μας (“Γεωμηχανική”) κάνοντας λάικ σε σχόλιο ενός ακόλουθου της σελίδας του

Συγκεκριμένα, στη σελίδα του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, που τυγχάνει να είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, αλλά και “με έμφαση στην Κλιματική Αλλαγή”, ένας χρήστης του facebook σχολίασε:


ΣΑΚΗ, ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΕΣΤΗ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ “ΜΑΖΕΨΑΝ” ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ C. ΤΑ AEROSOLS ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


Το σχόλιο έλαβε 6 likes ένα εκ των οποίων είναι του κου Αρναούτογλου, ο οποίος δεν έχει τη συνήθεια να κάνει like σε όλους τους σχολιασμούς:


Για να μας φύγει η παραμικρή αμφιβολία για το αν ο σχολιαστής αναφέρεται στους χημικούς αεροψεκασμούς που υποτίθεται διενεργούνται λόγω “μυστικής” Γεωμηχανικής, που -ξανά υποτίθεται- λίγοι την γνωρίζουν, ρίξαμε μια ματιά στο προφίλ του.


Φέρεται να είναι νέος γιατρός, όμως με πολύ ενδιαφέρον για τον καιρό, τα ακραία φαινόμενα, τα περίεργα σχήματα νεφών, αλλά και… γνώστης των χημικών αεροψεκασμών και της Γεωμηχανικής, ακόμα και της Τροποποίησης Καιρού που κάνει ο ΕΛΓΑ. Μέσα σε όλα, δηλαδή.

Κι εδώ γεννάται το ερώτημα που αφορά στον κο Αρναούτογλου, για το κατά πόσα γνωρίζει και κάνει πως δεν γνωρίζει, ακόμα και αρνείται. Αφενός μεν έχει αρνηθεί ότι διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί, αφετέρου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που του έθεσε το Κίνημα Επιβιώνουμε σχετικά με το Κλίμα.

Και το χειρότερο; Προπαγανδίζει την Κλιματική Αλλαγή που… την θέλει να γίνεται και υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία, και λέει ψηφίστε με για να πάω στην ευρωβουλή για “περαιτέρω” γνώσεις, μελέτη και προσφορά.

Φυσικά αμφιβάλουμε αν θα τα καταφέρει, αφού απ’ ό,τι φαίνεται από τα σχόλια στη σελίδα του, μπορεί να είναι δημοφιλής ως καιρολόγος (δεν είναι ακριβώς μετεωρολόγος, αλλά παρουσιαστής καιρού), ωστόσο ο κόσμος δεν δείχνει πρόθυμος να τον ψηφίσει. Το αντίθετο μάλιστα, του λένε άντε να τελειώνουν οι εκλογές να μας λες τον καιρό, προεξοφλώντας την μη εκλογή του.

Ο κος Αρναούτογλου δεν απάντησε στις ερωτήσεις του Κινήματος Επιβιώνουμε, τον καλούμε ωστόσο να σχολιάσει ελεύθερα το άρθρο μας και να μας πει τι εννοούσε με το like στο σχόλιο περί αερολυμάτων που “μαζεύουν” την θερμοκρασία.

Γιατί φτάσαμε τέλη Μαΐου με “μάζεμα” της θερμοκρασίας, αλλά και του πολύτιμου για όλα τα έμβια όντα ήλιου, με απανωτές επελάσεις σκόνης από την Αφρική, καταιγίδες και χαλάζια. Έτσι “σώζετε” το κλίμα;

Έχει καταντήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη, και ειδικά στη Βόρεια, οι μέρες ηλιοφάνειας να είναι περισσότερες από την “ηλιόλουστη” Ελλάδα γιατί… την “μαζεύουν”; Μήπως γι’ αυτό θέλει να πάει Βρυξέλλες ο κος Αρναούτογλου, να κάνει ηλιόλουστες διακοπές;

Θα υπάρξει και συνέχεια…
parapona-rodou


ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ-ΕΙΣΒΑΛΕΙ  ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ  ΤΙΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΤΙΑ ΤΟΥΣ 

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΕΝΑ ΦΟΒΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ 
ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΕΣΕΙ  ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ 
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ 

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ 
 ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ 
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΘΕΣ 
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ


ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ




ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=poyBoac6xG0&t=3s

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :e.sybrussels.be@gmail.com






ΠΗΓΗ:https://terrapapers.com/meteorologikos-polemos-aeropsekasmi/
ΠΗΓΗ;http://www.newsnowgr.com/article/1265595/gnostos-meteorologos-paradexetai-oti-ginetai-geomixaniki-stin-ellada.html
ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=poyBoac6xG0&t=3s

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια