ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Νέα λίστα Πέτσα / Έρχεται δωράκι ύψους 2 εκατ. ευρώ στους καναλάρχες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

Νέα λίστα Πέτσα / Έρχεται δωράκι ύψους 2 εκατ. ευρώ στους καναλάρχες






ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ
 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ;
ΧΑΘΗΚΑΝ ΖΩΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ 


 Αντί να προχωρήσουν με την μέθοδο των δωρεάν τηλεοπτικών μηνυμάτων επιλέγουν να δώσουν «ζεστό» χρήμα στους καναλάρχες - Καυστική δήλωση από Π. Πολάκη

Δια στόματος του Στέλιου Πέτσα επιβεβαιώθηκε το νέο δωράκι της κυβέρνησης προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το πρόσχημα της πανδημίας.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι αντιδράσεις για τη λίστα Πέτσα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, είπε ότι από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει σε μια νέα καμπάνια ενημέρωσης, όπως το «Μένουμε Σπίτι», όπου θα γίνει μέσω σποτ που θα προβληθούν από τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με τον Στ. Πέτσα, το ποσό που θα διατεθεί για αυτή την καμπάνια θα είναι 2 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και της αμοιβής του αναδόχου.

Δηλαδή η κυβέρνηση επιλέγει για δεύτερη φορά να δώσει «ζεστό» χρήμα στα κανάλια, αντί να προχωρήσει με την μέθοδο των δωρεάν τηλεοπτικών μηνυμάτων που είναι υποχρεωμένα να προβάλουν. Και όλα αυτά τη στιγμή που παρατηρούνται τεράστιες ελλείψεις σε υγεία και παιδεία.

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης «γιατί δεν προχωράει με την μέθοδο των δωρεάν τηλεοπτικών μηνυμάτων που είναι υποχρεωμένα τα πανελληνίας εμβέλεια κανάλια να προβάλουν», ισχυρίστηκε ότι «τα δωρεάν μηνύματα είναι χρήσιμα» αλλά αυτά θα πρέπει να τα δούμε και ως την αποτελεσματικότητά τους.

Έδωσε ως παράδειγμα τα δωρεάν μηνύματα του υπουργείου Παιδείας για την πανδημία στο άνοιγμα των σχολείων και σε τι ώρες και με ποια συχνότητα αυτά προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ, παραδεχόμενος την αποτυχία της κυβέρνησης και σε αυτόν τον τομέα.

Π. Πολάκης: Δεν θα σας σώσει τίποτα

Έντονη ήταν η αντίδραση του Π. Πολάκη στη νέα προαναγγελία του κυβερνητικού εκπροσώπου. «Κ. Πέτσα, σας έχει πει κανείς πως τα μηνύματα υγειονομικού χαρακτήρα πρέπει να προβάλλονται δωρεάν, ως μηνύματα κοινωνικού χαρακτήρα, από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες πανελλαδικής εμβέλειας;» διερωτάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν χρειαστεί ενημέρωση για τη δεύτερη φάση της πανδημίας που είναι σε εξέλιξη, όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, διαδικτυακά, τηλεοπτικά) είναι υποχρεωμένα να τα προβάλλουν δωρεάν και σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης, για λόγους προστασίας του δημόσιου συμφέροντος! Μόνο το κόστος παραγωγής των μηνυμάτων μπορεί να πληρωθεί!

Άρα, γιατί θέλετε να ξαναταΐσετε τα ΜΜΕ με δεύτερη «λίστα Πέτσα» της ντροπής και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος με την τροπολογία που φέρνετε;

Η απάντηση βέβαια είναι γνωστή: “για να σας λιβανίζουν και να καλύπτουν την καταστροφική σας διαχείριση και στην πανδημία και στην οικονομία και στα εθνικά”!

Να ξέρετε όμως ότι δεν θα σας σώσει τίποτα. Η πραγματικότητα θα σαρώσει όλη την εικονική πραγματικότητα των «παπαγάλων» των ΜΜΕ!  Εδώ θα είμαστε...» υπογραμμίζει ο Π. Πολάκης.

Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος: Νέα δόξα για την πέτσινη δημοσιογραφία

Την εντυπωσιακή καρποφορία των λεφτόδεντρων της κυβέρνησης, που συνεχίζουν να γεννούν για τα ΜΜΕ, επισημαίνει η Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος.

Όπως σημειώνει, «ο σάλος για τον τρόπο που η κυβέρνηση σκόρπισε 20 εκατ. Ευρώ σε ΜΜΕ, με βασικό κριτήριο τις επιδόσεις στην… αγιογράφηση του Μωυσή, είναι ακόμη νωπός.

Τα κανάλια συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη γαλαντομία της κυβέρνησης, κρατώντας στα ταμεία τους 21 εκατ. Ευρώ, που κανονικά θα απέδιδαν εφέτος ως δόση του 2020 για τις συχνότητες».

Σύμφωνα με την «Συσπείρωση», τα «καθολικά, διαφανή μέτρα στήριξης του Τύπου αγνοούνται μαζί με την τύχη της επιτροπής που εδώ και μήνες συγκροτήθηκε για το θέμα. Οι υποσχέσεις Πέτσα για άμεση εφαρμογή των μέτρων, εδώ και μήνες, αποδείχθηκαν… πέτσινες. Παράλληλα τα ΜΜΕ περνάνε πλέον με τη βούλα του νέου οργανογράμματος στην Προεδρία της Κυβέρνησης, γεγονός προβληματικό θεσμικά και δηλωτικό της αντίληψης για ασφυκτικό έλεγχο και κομματικοποίηση της ενημέρωσης που διακατέχει την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επανέρχεται δριμύτερη στο δρόμο της προκλητικής αδιαφάνειας. Φέρνει προς έγκριση στη Βουλή, με άσχετη διάταξη στο νομοσχέδιο για τους πλημμυροπαθείς, νέα ενημερωτική καμπάνια για τον κορωνοϊό, βασικό στοιχείο της οποίας θα είναι οι  απευθείας αναθέσεις κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων. Με άλλη ρύθμιση του νομοσχεδίου χορηγείται προσαυξημένη έκπτωση για διαφημιστικές δαπάνες κατά 100% το 2020 και 60% το 2021.

Τα ίδια κι ακόμη χειρότερα, δηλαδή».



ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ;;;  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ;;; ΠΟΙΘΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ;;; 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ :

ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ;;;

ΠΗΓΗ:https://www.youtube.com/watch?v=C07_vdI3mec


Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS 
KΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ 

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ 
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ 
ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ 
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ 
ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ( ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ )


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΒΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .... ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΤΟ 2014 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ .... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. https://app.box.com/s/531gab2y6sc24uj... ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ... ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ .... ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ... ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ___________________________________
ΠΗΓΗ:https://www.youtube.com/watch?v=7Ho8lZgb5k8&t=35s

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

 

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

 

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ; TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

    

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. 1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ." http://alfeiospotamos.gr/?p=11184 ======================= ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17627 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17647 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: http://alfeiospotamos.gr/?p=18373 ======================= ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/ ======================= ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/ http://alfeiospotamos.gr/ http://alfeiospotamos.blogspot.gr/ http://spametadesma.blogspot.gr/ http://sorraskerkyra.blogspot.gr/ http://sorrasgegonota.wordpress.com/ ======================= ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» . http://alfeiospotamos.gr/?p=10768 ======================= ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: http://e-sy.gr/grafia-e-si/

Κεντρικη.Περιφερειακη.Διοικηση ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 

esy13kpdex@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ 

e.sybrussels.be@gmail.com

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια